Vår modul for egendomsförvaltning effektiviserar arbetet och bidrar till ökade intäkter

Uni Egendom är vår programvara för den delen av egendomsförvaltning som handlar om ekonomi och administration. Uni Egendom är ett specialistprogram som har bred täckning för de funktioner och arbetsprocesser som ingår i egendomsförvaltning.

Byggt för att förenkla och digitalisera arbetsprocesser för fastighetsförvaltare.

 

Genom ett lättanvänt användargränssnitt och beprövade rutiner för uppföljning av kunder och kontrakt är det enkelt att hålla reda på nuvarande kontrakt, hyresgäster och tillgänglig kapacitet.

Ett funktionsrikt system

Uni Fastighet hanterar fastighetsförvaltning från A till Ö, vilket ger användaren en fullständig översikt över verksamheten. Systemet har hög funktionell täckning för fastighetsförvaltningens ekonomiska och administrativa uppgifter och säkerställer ett optimalt utnyttjande av fastighetsportföljen.

Bättre resultat

Med Uni Fastighet är det enkelt att hålla reda på tillgänglig kapacitet. Tillsammans med beprövade rutiner för kunduppföljning, kontrakthantering och ekonomisk övervakning säkerställer du bästa möjliga inkomst på dina fastigheter.

Användarvänligt och funktionellt gränssnitt

Uni Fastighet har ett användarvänligt användargränssnitt som gör det enkelt att hålla reda på och enkelt att navigera i. Omfattande användning av drill-down-funktionalitet gör att du kan bestämma detaljnivån för informationen du letar efter.

Intresserad? Kontakta oss.

Kontakta oss via formuläret eller ring oss:

Rådgivning & sälj: 0431-40 25 92
Växel: 0431-40 25 90

REFERENSER

Här hittar du några av våra referensprojekt att titta närmare på.

Nolato
Volvo Group Real Estate
Coor