Digitaliserar ditt underhållssystem och få en fullständig översikt över maskinerna.

 

View Maintenance är ett av marknadens bästa verktyg för underhållshantering. Systemet finns i ett intuitivt, användarvänligt och komplett paket. Du får bättre kontroll över alla underhållsuppgifter, och i de flesta fall kommer du att uppleva ökad produktivitet och tillgänglighet av din utrustning på bara 90 dagar.

Ett intuitivt underhållssystem

View Maintenance är ett användarvänligt system för industriellt underhåll. Ett standardiserat system som är lätt att implementera, så att du snabbt kommer igång med ditt underhåll.
View Maintenance är utformat för och för användare. Vi har en hög kompetensnivå inom relevanta branscher, vilket säkerställer att du får de insatser och vägledning du behöver.

Användaren är i fokus

View Maintenance är ett intuitivt och lättanvänt program. Programmet är inställt på branschstandarder som gör det snabbt att komma igång. Användarvänlighet gör implementeringen snabbt och enkelt för alla inblandade.

Dokument där du är!

View Maintenance är utformat för att fungera lika bra på mobil, surfplatta, PC eller Mac. Du kan enkelt utföra uppgiften var du än är, och att rapportera avvikelser är mycket lätt för alla som gör underhåll.

Ett funktionsrikt system

Funktioner som rundlistor, arbetsordrar, avvikelsehantering, historik, meddelanden och mer gör View Underhåll till ett mycket användarvänligt och komplett underhållssystem.

Turlistor underlättar din vardag

Med cirkulära listor kan du enkelt utföra dagliga och veckovisa rutiner och du kan upptäcka avvikelser tidigt. Med rundlistor kan rundorna ordnas i en logisk ordning för effektivare registrering av olika kontrollrunder.

Bli effektivare med funktionell dokumentation

Bifoga alla relevanta dokument till både objekt och arbetsordning. Detta gör dokumentationen tillgänglig var du än är. Dessa kan vara användarmanualer eller servicerapporter från externa spelare.

Användbara funktioner förenklar din vardag

Rondlistor

Ronderingslistor ger dig möjlighet att enkelt genomföra dagliga och veckovisa rutiner. Det ger dig möjlighet att upptäcka avvikelser i god tid.

Aviseringar

Aviseringstjänsten tar han dom hela organisationens rapporteringsbehov till underhållsavdelningen.

Dokumentation

Knyt relevanta dokument till både objekt och arbetsordrar. Detta gör dokumentationen tillgänglig vart du än befinner dig.

Driftslogg

Vår driftslogg dokumenterar mindre driftshändelser och säkerställer att rätt personer blir informerade.

Projekt

Projekt är ett sätt att gruppera jobb som på ett eller annat sätt hör ihop.

Artiklar

Få en snabb översikt över nödvändiga reservdelar och förbrukningsartiklar för ditt underhåll.

Arbetsordrar

Systemet för arbetsordrar säkerställer att du får en bra översikt över alla typer av schemalagda underhållsuppgifter.

Avvikelser

Med vår avvikelsefunktion ser du till att avvikelser följs upp och att nödvändiga åtgärder vidtas.

Objektregister

Vi fokuserar på att objektregistret skapas på ett sätt så att man enkelt kan navigera genom de olika nivåerna för att hitta ett önskat objekt.

Min sida

Här hittar man en sammanställning över sina arbeten och meddelanden.

Administration

Systemet har bra funktioner för hantering av åtkomst till data samt översikt över samtliga användare och deras variationer av åtkomst.

Historik

Få fullständig kontroll över historiska aktiviteter vilket ger dig ett bättre beslutsunderlag för kontinuerliga förbättringar.

Inköp

Få en översikt över vilka varor som har beställts, när de är tillgängliga, vem som har beställt och vilken leverantör de har beställts från.

Lagerhantering

Med View Software får du full kontroll över reservdelar, antal i lager och framtida behov.

Import Studio

En Import Studio är tillgänglig för enkel import av data direkt från Excel. Det går att importera artiklar, leverantörer/kunder och andra underlag.

Rapporter

Få en bra översikt samtidigt som det är enkelt att ta ut rapporter för bearbetning och analys.

Intresserad? Kontakta oss.

Kontakta oss via formuläret eller ring oss:

Rådgivning & sälj: 0431-40 25 92
Växel: 0431-40 25 90

REFERENSER

Här hittar du några av våra referensprojekt att titta närmare på.

Nolato
Volvo Group Real Estate
Coor