Planon ingår implementeringspartnerskap med Avector

Planon tillkännager partnerskap med Avector för att expandera närvaron på den nordiska marknaden.

~ 21 augusti 2019 –

Planon har nyligen ingått i ett samarbete med Avector, ett företag som specialiserat sig på PropTech och fokuserar på att bygga morgondagens tekniska lösningar för fastighetsförvaltning. Avectors roll är att kombinera leverans av mjukvarulösningar med styrning av hela processen; från behovsanalys, inventering, processoptimering och idrifttagning till implementering, utbildning och övervakning.

 

Pierre Guelen, CEO för Planon Group kommenterar partnerskapet: ”Vårt mål är att stärka både Planon och Avector. Planon kommer att dra nytta av det nätverk som Avector har att erbjuda – vilket hjälper oss att expandera vår närvaro i Skandinavien. Tillsammans kommer vi att kunna möta den ökande efterfrågan på Integrated Workplace Management Systems (IWMS) och bistå företag och organisationer som vill öka kontrollen, transparensen och genomförandet av alla delar i hanteringen av sitt fastighetsbestånd. Vi ser fram emot ett samarbete som är gynnsamt för båda parter ”.

 

Planon och Avector hjälper fastighetsägare och förvaltningsorganisationer att förbättra deras bidrag till organisationens kärnverksamhet. Genom att dela sina respektive långvariga erfarenheter och kunskaper kan Planon och Avector leverera innovativa mjukvarulösningar som är anpassade till de ständigt föränderliga marknadskraven och behoven.

 

”Planons marknadsledande Integrated Workplace Management System byggdes för att vara en agile lösning för fastighetssektorn”, säger Hans Ekman, CEO för Avector. ”Vi är glada över samarbetet mellan Planon och Avector eftersom det stämmer överens med våra tillväxtinitiativ för att skapa ett mervärde både för våra befintliga och nya kunder. På den snabbväxande PropTech-marknaden kommer efterfrågan på Integrated Workplace Management Systems och digitalisering att öka och att kunna erbjuda innovativa lösningar vara avgörande för att öka marknadsandelen.

 

Avector ansluter sig till en stark grupp av Planon-certifierade implementeringspartners som har kvalificerat sig genom Planon Academy i Planons grundfilosofi och har genomgått ett lösnings- och rollspecifikt utbildningsprogram för att hantera den nordiska marknaden.

REFERENSER:

Nolato
Volvo Group Real Estate
Sjöbohem logo
Coor
Volvo Group Real Estate